Hívójel

    Jelszó

 × Főoldal

Üdvözlünk a MALÉV Hungarian Airlines Virtual (Malév VA),
A MALÉV Hungarian Airlines hivatalos virtuális légitársaságának honlapján!

Bizonyára felmerült benned a kérdés: mi az a virtuális légitársaság? A válasz egyszerűen így hangzik: A virtuális légitársaság szimulátoros pilótákat tömörítő csapat, melynek tagjai egy valódi légitársaság működését modellezik – természetesen elsősorban a pilóták szemszögéből, hiszen mindannyiunkban őszintén egy dolog közös: a repülés feltétlen és odaadó szeretete.

A Malév VA ezen felül törekszik arra, hogy a szimulátorprogram határain belül a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtsa pilótáinak. Virtuális közforgalmi pilótának lenni nem csupán hobbi, igazi kihívás: a valódi életben használt légiforgalmi eljárásokat kell követned, valódi üzemeltetési utasításokat kell végrehajtanod, mindezt valós időjárási körülmények között. A Malév VA a néhai Malév mintájára „szállítja utasait”, így pilótáink természetesen a Malév valódi flottájához valaha tartozott összes típust és menetrendet repülik.

Mit jelent mindez? Képzeld el, ahogyan egy napos nyári délután a Malév 522-es Budapest-Frankfurt járata elrugaszkodott a betoncsíkról, visszahúzta futóműveit és megkezdte az utazómagasságra való emelkedést, te otthon, valós időben, valós időjárási körülmények között ugyanezt teheted.

Működésünk a Microsoft Flight Simulator 2004: A Century Of Flight (FS9) nevű légiközlekedési szimulátorprogramra, valamint a VATSIM és az IVAO nemzetközi légiforgalmi hálózatra épül. Ez utóbbi nyújtja az FS-pilóták számára a valódi élményt, hiszen a virtuális légtérben nem csupán más FS-pilótákkal találkozhatunk szerte a világból, hanem éppen „szolgálatot teljesítő” légiirányítókkal is, akik szintén a saját otthoni számítógépük segítségével csatlakoznak fel a hálózatra, ezzel tovább fokozva a valósághűséget. Az elmúlt évek folyamán számos szobapilótából lett valós közforgalmú pilóta.

Felkeltettük az érdeklődésedet?
Szeretnél FS-pilótája lenni virtuális légitársaságunknak és Malév színekben repülni?

Szeretettel várunk a csapatba!

Üdvözlettel, a Malév VA vezetősége és pilótái

Kérjük, olvasd el a Szabályzatok oldal alatt található információkat a legfontosabb tudnivalókról.

A honlapot a Magyar Virtuális Aviatikai Egyesület és Klub üzemelteti.

Kiemelt partnerünk a Pilots Szimulátorközpont, ahol bárki belekóstolhat a repülés semmihez sem fogható világába.

 × Aktuális
[12.24. - 07:17]
Áldott, békés ünnepeket kívánunk!
 
[05.16. - 11:37]
LHBP NOTAM - ILS 31R INOP
 
[05.13. - 22:44]
Logger probléma
 
[03.12. - 18:20]
VA Meeting 2016
 
[01.02. - 18:39]
Fórummotor karbantartás
 
[12.25. - 14:11]
Karácsonyi ajándék pilótáinknak
 
[12.24. - 14:24]
2015 :)
 
[10.01. - 09:47]
Oktoberfest Fly-in
 


   Elfelejtetted a jelszavad? kattints ide! Írj nekünk! HUNENG ©2004-2015